send os gerne en hilsen

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Anja Keil Jensen, d. 29-12-2016
Kære medlemmer så er hjemmesiden snart opdateret og klar til brug. ønsker alle et godt nytår
E-mail:
Skrevet af anja keil, d. 18-12-2014
Jeg ønsker alle vores medlemmer og deres familier en god jul og ét godt nytår. Tak til alle dem som har sponsoreret foreningen i løbet af året. de bedste julehilsner formand Anja Keil
E-mail:
Skrevet af anja keil, d. 29-12-2013
Tale ved fakkeltoget den 19. dec. Kl. 17.00 ved Borgerservice

Dette var min tale ved fakkeltoget men sætter den ind her som min nytårs tale.

Jeg vil godt sige tak til alle jer der er mødt frem her i dag, på trods af sygdom, angst og andre lidelser, rigtig godt gået. For der viser at vi står sammen, sammen om at denne kontanthjælps reform, er så umenneskelig og håbløs, og ikke til gavn for noget menneske.

Tak til alle jer der er mødt frem, som ikke bliver ramt af denne reform, men som sikkert har en mor, far en søn en datter, nabo eller ven, der bliver ramt af denne kontanthjælps reform.

Til jer vil jeg sige, der bliver endnu mere brug for jer fremover. Der vil blive brug for jer, når de mennesker, som bliver ramt af denne reform, mangler penge til medicin, et måltid mad, en varm trøje at tage på, for de kan ikke overlever på denne reform.

Jeg står her selv i dag som førtidspensionist, men også som mor, søster, som ven og Formand. for at støtte op omkring de mennesker, som bliver ramt, af denne Kontanthjælps reform, og som ikke ved om de er købt eller solgt.

Hvis denne reform ikke bliver lavet om, er jeg bange for vi vil få flere selvmord at se fremover, især hos unge mennesker, hos familie faren eller moder. Fordi de ikke kan føde sig selv, og deres familie. Men så er der jo også færre borger, at forsørger i Danmark!

Ungemennesker har ikke råd, til bare en smule hygge i deres liv, så som en biograf tur, eller en tur i svømmehallen. Er det et liv?

Jeg tro også vi vil får mere, kriminalitet, og flere indbrud. Vi vil høre om overfald på gaden, om gamle fru Hansen der bliver slået ned, og tasken stjålet. Pga. frustration, vrede over ikke at kunne få økonomien til at løbe rundt, på denne urimelige kontanthjælps reform.

Vi vil se mange mennesker, som bliver tvunget til at gå fra hus og hjem, for at bo på gaden. Flere hjemløse. Der er ikke råd til nye indskuds lån, og hvad der ellers skal til for at flytte. Det er dyrt at flytte, og vil kommunen kunne hjælpe der?

Forældre bliver skilt, og de skal fortælle deres børn at de ikke kan bo sammen mere, for det har de ikke råd til. Så nu skal børnene deles, de små børn skal betale prisen.

Der er også en økonomisk skille linje i denne reform hvis du er under eller over 30.år er ydelsen forskellig, men huslejen er den samme, el vand og varm er det samme, maden koster det samme uanset alderen.

De unge skal i uddannelse eller i job, siges der. Det er der rigtig mange unge mennesker, der gerne vil, men der er ikke alle disse uddannelser og job, hvor skal de unge mennesker finde dem?

I det nye år får vi mange frustrerede mennesker, vrede og bange, og kommunerne ved det godt!

Sagsbehandlerne er selv bange, i
K.B. H har man fået lavet ekstra flugt veje, det hørte jeg i radioen forleden dag. Sagsbehandlerne her på øen skulle være blevet undervist i hvordan man takler frustrere, vrede og bange mennesker.

Jeg er glad for ikke at være den sagsbehandler, der nu skal fortælle den enkelte, at de skal flytte fra hus og hjem.

Min mor sagde en gang til mig. vi kommer tilbage til de tider, hvor syge, og gamle skal leve, og bo sammen på fattig gårde. Jeg må sige at jeg er bange for at hun får ret.

Hvad er det for et Danmark, de ønsker sig inde på Borgen?

Ekstra:
Jeg håber vi kan finde med menneskeligheden frem over for hinanden i det nye år, for den bliver der brug for i allerhøjeste grad.
Tak
E-mail:
Skrevet af anja keil, d. 12-08-2013
Face booke hjemme siden hedder Foreningen for førtidspensionister fleks og sygdomsramte. Meld dig ind i gruppen der inde.
E-mail:
Skrevet af anja keil, d. 12-08-2013
Face booke hjemme siden hedder Foreningen for førtidspensionister fleks og sygdomsramte. Meld dig ind i gruppen der inde.
E-mail:
Skrevet af betina platz, d. 12-08-2013
Så er det snart tid til vores Loppemarked, det finder sted Lørdag den 24 August kl 13-15 på landemærket 26b, det er lige uden for vores kontor. Vel mødt:-)
E-mail:
Skrevet af anja keil, d. 05-08-2013
face book førtidspension, fleks, skån mest for bornholmer
E-mail:
Skrevet af anja keil, d. 05-08-2013
I kan også finde os på facebook under førtidspensionister. Håber at alle medlemmer har haft en dejlig sommer.
Husk nu nærmer sommer festen sig.
Hilsen formand Anja Keil
E-mail:
Skrevet af Cirkeline, d. 30-06-2013
Så lille en forening, så få medlemmer, så lidt tekst på en forholdsvis beskeden hjemmeside - Men en verden til forskel... Det største, mest anerkendende, oprigtige og sande jeg har set og læst i de seneste 7 år min mand har levet i helvede... Jeg ryster og dirre, tårene triller og smiler stort - en for for lettelse tror jeg... Så ærgerligt at siden ikke blir brugt mere end den gør... Vi er så mange der ude - alene... Hvor er I alle bare så fantastiske, at I vier jeres liv til "os" der ikke kan gi' - endnu - Kan ikke takkes for og anderkendes nok... Nu kender vi jer - takket være JOBVISION - nu skal vi så bare erkende at vi også har brug for jer........ Tak :-)
E-mail:
Skrevet af anja , d. 15-04-2013
Hej Lesley Christensen

tak for din kommentar.
Det er godt at vide det er sådan gruppe også.

Anja Keil
E-mail:
Skrevet af Lesley Christensen, d. 15-04-2013
BRØKPENSION er en gruppe på Face Book.
https://www.facebook.com/groups/BroekPension/members/

Vores mål er, at ÆNDRE LOVEN om BRØK PENSION som er diskriminerende, bryde menneskerettigheder traktat, er uoverensstemmende med EU lov og desuden er loven SKJULT fra dem det går ud over.

Vi er godt klar over, og har sympati for, at regering skal beskytte sig mod folk der kommer her for blot at udnytte systemet, men, regering har en ansvar for at sikre, at vi der er blevet ramt og som har reelle årsag til at være her i landet, skal behandles anstændig, og på lige fod med andre. Vores krav til regering er:

1. Alle brøkpensionister skal have en pension svarende til alle andre førtidspenionister, med tilbagevirkende kraft.

2. Der må ikke være tale om en supplement.
(Ordet "supplement" antyder en midlertidig ordning, dvs netop en ordning der kan ændres af næste regering og vil helt sikkert være en af de første besparelse de vil vælge). Derfor kæmpe vi i fællesskabet for, at vi alle skal modtage i hvert fald, det samme som andre førtidspensionister, d.v.s. 40/40.

3. Der må ikke være en bopælstid krav for brøk pensionister dog se punkt. 4.

4. Brøk pensionister skal kunne bevise at de har haft en anledning til at være bosat i Danmark som er "LIGITIMT". For eksempel, de personer der er flyttet p.g.a. ægteskab eller job eller andet rimelige måde at bevise det ikke er kun her i landet for at udnytte den Danske sytem.

Folk der kommer til Danmark og ikke kan bevise LIGITIMT årsag hertil, kan være omfattet af bopælstidskrav, formue krav, o.l. for at opnå adgang til lige behandling (dvs adgang til overførelsesindkomster) i Danmark. Regering og myndigheder skal have ansvar for, at sikre at disse personer behørigt er informeret om deres økonomiske status.

5. Den ny lov om, at en dom i et EU land er gyldig i alle andre EU vil sikre at disse punkter er gyldig for alle EU lande og derved bidrage til at hindre forskelsbehandling overalt i EU, også for Danskere der ansættes i andre EU lande.

6. Regering skal sikre at Brøk Pensionister få hjælp til at få evt. pension fra andre lande udbetalt i Danmark.

Afvikling af brøk pension og tilbagevirkende komensation til brøk pensionister kan meget passende finansieres af indtægter fra skatte snydere der stå i kø for, at få pengene i skattekisten.
E-mail:
Skrevet af anja, d. 23-11-2012
KÆre allesammen
i og jeres familier ønskes en god jul og godt nytår. Jeg glæder mig til at se jer igen i 2013
E-mail:

Nyeste kommentarer

13.02 | 08:06

Det koster 100 om året for at blive medlem i vores forening.

...
10.02 | 16:34

Hvor meget koster det at blive medlem?

Hvor meget koster fodpleje?
Venlig hilsen

Hanne Rojo

...
10.10 | 07:53

Hejsa vores forening har ikke dans men stolemotion hver mandag kl. 10.30 men der er dans samme dag og tid i pinsekirken på Sagavej.

formand Anja Keil jensen

...
09.10 | 19:41

er der ikke dans i sagahuset mere

...