Stolemotion hvad er det?

vi bruger mange redskaber

Motion er også sjovt

Hver mandag kl. 10.30 på Sagahuset Sagavej 2 i Rønne holder vi Stolemotion, du møder bare op du behøver ikke at tilmelde dig.

Vi er pt et hold på 30. personer og det er en blanding af førtidspensionister og folkepensionister. Holdet er pt. lukket men du kan komme på prøve og derefter på venteliste. Hvis det er noget for dig.


Der er også hold om fredagen på 25 deltager, dette hold er også fuldt.

Stolemotion er skånsomt motion på en stol eller bag ved en stol, så du har hele tiden støtte i din stol. Laver vi nogle øvelser der er for svære eller for hårde for lige netop dig springer du dem bare over. vi  lave noget væk fra stolen, men der hjælper vi hinanden og støtter hinanden. Så at vi lige præcis kan få trænet det som vi har svært med.

Det kan være balance, styrke træning, kondi træning siddende på en stol, samt koordineringsøvelser. Vi træner også hjerne med forskellige øvelser man skal huske.

Borgere der har været til genoptræning, foresætte mange gange hos os.

Formanden Anja Keil Jensen har taget kurser og underviser i stolemotionen. Lene Keil eller Marianne Elstrøm er vikar, når Anja ikke er tilstede. På mandags holdet.

Der er dejlig musik og en dejlig latter og god stemning.🙃
Efter træningen drikker vi kaffe og der er små kager som foreningen laver, dette koster 7,- pr gang. samt kontigent til foreningen.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.02 | 08:06

Det koster 100 om året for at blive medlem i vores forening.

...
10.02 | 16:34

Hvor meget koster det at blive medlem?

Hvor meget koster fodpleje?
Venlig hilsen

Hanne Rojo

...
10.10 | 07:53

Hejsa vores forening har ikke dans men stolemotion hver mandag kl. 10.30 men der er dans samme dag og tid i pinsekirken på Sagavej.

formand Anja Keil jensen

...
09.10 | 19:41

er der ikke dans i sagahuset mere

...
Du kan lide denne side