Stolemotion hvad er det?

vi bruger mange redskaber, så som elastikker, ris poser, bolde, flasker m.m.

Motion er også sjovt

Hver mandag kl. 10.30 på Sagahuset Sagavej 2 i Rønne holder vi Stolemotion, du møder bare op du behøver ikke at tilmelde dig.

Vi er pt et hold på 45. personer og det er en blanding af førtidspensionister og folkepensionister. Holdet er pt. lukket men du kan komme på prøve og derefter på venteliste. Hvis det er noget for dig. 

Stolemotion er skånsomt motion på en stol eller bag ved en stol, så du har hele tiden støtte i din stol. Laver vi nogle øvelser der er for svære eller for hårde for lige netop dig springer du dem bare over. vi  lave noget væk fra stolen, men der hjælper vi hinanden og støtter hinanden. Så at vi lige præcis kan få trænet det som vi har svært med.

Det kan være balance, styrke træning, kondi træning siddende på en stol, samt koordineringsøvelser. Vi træner også hjerne med forskellige øvelser man skal huske.

Borgere der har været til genoptræning, foresætte mange gange hos os.

Anja Keil Jensen har taget kurser og underviser i stolemotionen. Lene Keil  når Anja ikke er tilstede. På mandags holdet.

Der er dejlig musik og en dejlig latter og god stemning.🙃
Efter træningen drikker vi kaffe og der er små kager som foreningen laver, dette koster 5,- pr gang. samt kontingent til foreningen.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.10 | 07:53

Hejsa vores forening har ikke dans men stolemotion hver mandag kl. 10.30 men der er dans samme dag og tid i pinsekirken på Sagavej.

formand Anja Keil jensen

...
09.10 | 19:41

er der ikke dans i sagahuset mere

...
05.02 | 12:59

Hej Lene kontingentet dækker vores husleje på egne lokaler og sagahuset, hvor vi holder arrangementerne. Samt drift, arrangementerne løber ikke rundt alene. :)

...
05.02 | 10:17

Før jeg melder mig ind, vil jeg gerne vide hvad kontigentet dækker?
Jeg ser at arrengementerne betales ved siden af.
Venlig hilsen
Gammel Fleksjobber.

...
Du kan lide denne side