Corona

Corona regler

Der skal bruges Sprit eller handsker, før i gå ind. Der vil være arrangementer med max deltagelse, så mange af vores arrangementer er desværrer efter først til mølle princippet. Medbring dine egne redskaber til stolemotion, så som et håndklæde, 2 flasker og en lille bold. Vi har ingen småkager, så medbring til eget forbrug. Der må ikke medbringes kage til mærkedage, desværre. Man bliver siddende på den stol man sætter sig på, flyt ikke rundt. Vi skal spritte af hver gang en person forlader sin plads eller går hjem.

Føler du dig sløj skal du blive der hjemme. Husk at holde afstand. Reglerne kan ændre sig undervejs, og er du i tvivl om noget, må du kontakte os. Husk mundbind til busturen, hvis det er lovkrav. Der kan være arrangementer vi må aflyse.

Cafe og stolemotion åbner desværre først efter den 28 februar 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.10 | 07:53

Hejsa vores forening har ikke dans men stolemotion hver mandag kl. 10.30 men der er dans samme dag og tid i pinsekirken på Sagavej.

formand Anja Keil jensen

...
09.10 | 19:41

er der ikke dans i sagahuset mere

...
05.02 | 12:59

Hej Lene kontingentet dækker vores husleje på egne lokaler og sagahuset, hvor vi holder arrangementerne. Samt drift, arrangementerne løber ikke rundt alene. :)

...
05.02 | 10:17

Før jeg melder mig ind, vil jeg gerne vide hvad kontigentet dækker?
Jeg ser at arrengementerne betales ved siden af.
Venlig hilsen
Gammel Fleksjobber.

...
Du kan lide denne side